Home / Servicii

CONSILIERE / PROIECTARE

diZainstudio asigura consiliere gratuita clientilor ,in vederea obtinerii unui spatiu unitar si personalizat. Vom fi alaturi de Dumneavoastra pe intregul parcurs al amenajarii, mobilarii si decorarii locuintei, ajutand alegerea pieselor de mobilier precum si a accesoriilor, montarea acestora dar si consiliere post-amenajare.

 

diZainstudio ofera servicii complete de proiectare, de la releveu la proiecte 2D sau randari 3D pentru a avea o imagine cat mai exacta asupra amenajarii  interioare pentru spatiul Dumneavoastra.

EXECUTIE / MONTAJ

 

diZainstudio, prin partenerii sai, ofera servicii de constructii case-vile atat prin sistem AMVIC cat si din alte structuri (zidarie,lemn) dar si finisari interioare-montaj gresie-faianta, parchet, obiecte sanitare, plafon fals, tapet, etc).

Cum montajul este un aspect definitoriu in finalizarea de calitate a unei lucrari, diZainstudio ofera montaj gratuit pentru toate piesele de mobilier sau accesorii achizitionate conform proiectului.

PIESE UNICAT

diZainstudio ofera servicii de proiectare si executie pentru piese de mobilier unicat, dupa dorintele si ideile clientilor.


Daca aveti o idee pentru o piesa unicat, diZainstudio ii da ideii forma si culoare!

SERVICII AUXILIARE

 

diZainstudio, prin partenerii sai, asigura servicii de consiliere pentru vanzarea sau cumpararea unui teren, apartament sau a unei case, intocmirea tuturor documentelor necesare incheierii tranzactiei, precum si obtinerea de diferite autorizatii si certificate necesare.

 
     
     
Web design Bucuresti